Uitjes.nl op Twitter

La Folie | Theater Dinershow Dinershow Amsterdam

Bienvenue in Café Variété: la Folie. Geniet in het historische TOBACCO Theater in Amsterdam met volle teugen en beleef een Soirée Magnifique als echte ‘bon-vivant’ met fantastische live muziek, variété- en een menu formidable! Heeft u een eigen prachtige locatie? Dan komt dit theaterdiner naar u toe!

Madame Jeanne en haar accordeonist Dédé ontvangen u hartelijk. Zij zingen en spelen voor u de sterren van de hemel met een repertoire van Franse en Nederlandse Chansons en swingende Hot-Club-Jazz van wereldklasse, waarbij Woedy de show steelt met zijn goochelkunsten. Deze artiesten pur sang komen weliswaar uit Amsterdam, maar het Parijse gevoel, de charme, passie en zwoele romantique straalt er vanaf. En hun ervaring liegt er niet om!

André Vrolijk, met zijn subtiele en sublieme spel, in de pers ‘de opvolger van Johnny Meijer’ genoemd, speelde met het Metropole–orkest, de Toppers, René Froger, Simone Kleinsma, Jenny Arean en zelfs voor Maxima. Deze dinershow is ook mogelijk in het Engels en Duits!

Optioneel:
- Jazztrio (piano, contrabas, drums)
- Tapdanseres
- Revuedanseressen Can-Can
- Burlesque striptease
- Engelse of Duitse uitvoering

Nadja Filtzer is Jeanne (zeg maar Sjaan), met haar prachtige stem en jarenlange theater-ervaring zingt met hart en ziel in vele stijlen en talen(zelfs Braziliaans en Russisch of haar eigen repertoire) en weet de luisteraar tot tranen toe te ontroeren en laten lachen. Samen wonnen ze de publieksprijs in het Concours de la Chanson Alliance Française 2009. Liesbeth List noemde haar vertolking van Piaf ‘Impeccable!’

Woedy Woet, meervoudig Nederlands kampioen goochelen won de Grand Prix van Wenen, de Comedy Magic in Parijs en Brussel en werkte bij Cirque du Soleil.

Ze nemen u mee naar de authentieke sfeer van de Moulin Rouge. Zo passeren Edith Piaf en Jaques Brel maar ook Willeke Alberti en Dorus de revue. U krijgt een dolkomische zangles en met de opgedane tips gaat u samen met uw zangjuf Jeanne nog wat gezellige moppies zingen. Maar we zetten graag iemand van uw bedrijf extra in de spotlights, maken we cabaret op maat over uw bedrijf of kunt u samen met uw collega’s een scene à la Schaap met de 5 poten laten spelen. We betrekken u graag in de show van La Folie. Het kan ons niet goed en gek genoeg zijn!

La Folie is een Theater Dinershow in de intieme sfeer van TOBACCO Theater in hartje Amsterdam. Een avond voor de fijnproever met verrassende muzikale, magische en culinaire hoogstandjes. Wanneer Amsterdam toch net te ver is, kunnen wij ook uw eigen lokatie eventueel aandoen.

Een uniek en nieuw theaterdiner in Amsterdam of op locatie!

Details

Prijs: € 69,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)
Bij deelname vanaf 150 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 100 t/m 149 pers. € 79,50 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 80 t/m 99 pers. € 89,50 p.p. excl. BTW

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 80 personen Duur: 4 uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Kookworkshop in TOBACCO Theater Vanaf € 67,50 p.p. Voix de Ville | Variété Diner Vanaf € 72,50 p.p. Putting on the Ritz | International show Vanaf €77,50 72,50 p.p.