Uitjes.nl op Twitter

Hou van Holland Feest! Bedrijfsfeest

Feest met een ferme oranje knipoog!

Wie is het beste team van uw bedrijf en wie toont zijn of haar ongekende en nog onbekende talenten? Kies uw geschikte teamcaptain en ga voor de Gouden Loekie! Host Boudewijn Berend (BB) neemt u mee in deze gezellige feestavond vol nieuwe en oud Hollandsche Glorie!

Op een groot projectiescherm verschijnen filmfragmenten, muziekvragen en bloopers. Gaat  uw team als eerste het goede antwoord geven? En schuilt er een nieuwe Jacques Herb of Frans Bauer in uw team? Want de gouden stemmetjes mogen luidkeels meezingen met onze Nederlandse (karaoke) Toppers! We geven u daarna graag op voor een optreden bij The Voice!

Dit themafeest is inclusief:

- Het entertainmentpakket
- Aankleding door Styling.nl
- Organisatiekosten
- Eventmanager
- Host
- Buffet en drankuitkoop van 4 uur

Op ons 'Hou van Holland' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Aan de inwendige mens wordt natuurlijk ook gedacht. Een oer Hollands stamppottenbuffet staat voor u klaar! Heeft u liever een heerlijke Indonesische tafel of juist een Multi Culti buffet? U mag het zeggen. De klant is bij ons altijd  Koning Alexander! 

Oer-Hollandse Gezelligheid!

Het pilsje en wijntje (of twee..) om op te warmen en DJ Ro draait er lustig op los. Andre Hazes, Blof, Borsato, Dolly Dots, Meeuwis en LUV’, ze komen allemaal langs! Maar natuurlijk de klassieke songs en nieuwste top 40 nummers komen aan bod!

We gaan door met de voetjes van de vloer tot het einde van de avond! Vergeet vooral niet uw favoriete plaatje aan te vragen!

Een gezellig Hollands Feest, nieuw in Nederland!

Details

Prijs: € 77,50 (excl. BTW) Prijs details (meer info)
Bij deelname vanaf 150 pers. € 77,50 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 100 t/m 149 pers. € 82,50 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 80 t/m 99 pers. € 87,50 p.p. excl. BTW


* Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

BTW informatie

Deelnemers: Minimaal 80 personen Duur: 4 uur Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde uitjes

Hou van Holland Diner Vanaf €57,50 52,50 p.p. Campingfeest ’t Hollandse Schaep Vanaf € 69,50 p.p. Shout it (F)out! Vanaf € 62,50 p.p.